Fotographer ??? Wajib Test Skill

 Dijaman milenial ini segala aktivitas dan serba-serbi kegiatan sehari-hari kita sangat erat dengan media sosial seperti facebook , blogg , dan paling hits adalah instagram ataupun youtube bagi yang doyan nge vlog. nah publikasi seputar kegitan kita sehari-hari sudah jadi bagian dari cara bersosialisasi di dunia maya juga jadi gaya hidup buat sebagian kalangan.
Dari semua yang kita absen diatas inti kebutuhannya sama aja yaitu dokumentasi ,


iblogmarket

<span style="display:none">IBX5AABE837BE4B3</span>

privacy policy

Privacy Policy for rizkyphotography

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at mr.qnoyrizky@gmail.com.

At http://www.rizkyphotography.ga/ we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by http://www.rizkyphotography.ga/ and how we use it.

Log Files
Like many other Web sites, http://www.rizkyphotography.ga/ makes use of log files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting services's analytics. The information inside the log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track user's movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
http://www.rizkyphotography.ga/ uses cookies to store information about visitors' preferences, to record user-specific information on which pages the site visitor accesses or visits, and to personalize or customize our web page content based upon visitors' browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie


→ Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on http://www.rizkyphotography.ga/.

→ Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our site's visitors based upon their visit to http://www.rizkyphotography.ga/ and other sites on the Internet.

→ Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html

Our Advertising Partners

Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include .......

  • Linkshare

While each of these advertising partners has their own Privacy Policy for their site, an updated and hyperlinked resource is maintained here: Privacy Policies.

You may consult this listing to find the privacy policy for each of the advertising partners of http://www.rizkyphotography.ga/.

These third-party ad servers or ad networks use technology in their respective advertisements and links that appear on http://www.rizkyphotography.ga/ and which are sent directly to your browser. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) may also be used by our site's third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on the site.

http://www.rizkyphotography.ga/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

 

Third Party Privacy Policies

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. http://www.rizkyphotography.ga/'s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites. You may find a comprehensive listing of these privacy policies and their links here: Privacy Policy Links.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites. What Are Cookies?


Children's Information
We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity.
http://www.rizkyphotography.ga/ does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 13. If a parent or guardian believes that http://www.rizkyphotography.ga/ has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 13, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.

Online Privacy Policy Only

This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there.
This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.

Consent

By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms.



Update
This Privacy Policy was last updated on: Friday, March 16th, 2018.
Privacy Policy Online Approved Site
Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.


FEDERASI ARUNG JERAM INDONESIA FAJI KOTA.BOGOR

   kegiatan ini merupakan bentuk sedekah untuk kelstariaan alam guna anak cucu kita nanti tandas Bagus Maulana ketua FAJI Kota Bogor. selain itu kegiatan yang dilaksanakan di sungai cisadane kawasan paledang juga ajang edukasi wisata bagi masyarakat setempat ataupun masyarakat luar sekalipun.
selain itu olahraga arung jeram ini dapat lebih familiar dimasyarakat koto bogor khususnya, sehingga penjaringan bibit atlit untuk di perlombakan juga memiliki stok dan memiliki kompetensi untuk beradu skill ditingkat daerah maupun tingklat nasional.









Yusuf dan Reni Prewedding (KEBUN RAYA BOGOR)

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia
kebun raya Bogor
 Buat yang Punya rencana mengabadikan momen bersejarah dalam hidup agar dapat menjadi kenangan sepanjang masa, kali ini ada beberapa tempat yang recomended di sekitar bogor kota, mudah diakses, tempatnya natural, artistik dan cocok banget buat semua momen tinggal di dukung sama properti dan konsep yang nyambung untuk lebih hidup.
siapa yang gak tau soal kebun di tengah-tengah kota alias Kebun Raya Bogor. nah tempat ini disaranin buat kalian yang akan take foto keluarga, gathering prewedd atau pun buat buku tahuanan juga, ada spot air macur, jembatan dan taman yang di design top banget deh buat pose kalian semua
untuk foto yang di upload disini adalah contoh dari hasil kerja RIZKYPHOTOGRAPY dengan bantuan dua tim support biar calon kedua mempelai punya hasil maksimal dalam gambar sesuai konsepnya.
inframe adalah senior jaman masih kuliah bang yusuf dan yang disebelah udah pasti calon yang sedang diperjuangkan buat jadi halal dengan harapan bisa nemenin sampe akhir hayat katanya. dalam pengambilan foto ini ketemu lagi sama yang namanya tantangan on the spot, gimana engga kali ini motret harus maksimal tapi rule nya gak ada sentuhan sedikit pun karean belum muhrum.hehe
tapi dengan segala kemampuan yang dikeluarjkan alhasil seperti ini lah jadinya.
Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia
Kebun Raya Bogor

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia
Kebun Raya Bogor

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia
kebu Raya Bogor

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia
 satu lagi tempat yang gak kalah artistik yaitu gedung harmony yamaha yang ada disekitar jalan suryakencana, buat booking tempat ini kita perlu komunikasi sama manageman atau security. sejauh ini respon dan service nya cukup baik dan ramah ko, terus jangan lupa datang ke mamy cafe karena spot disitu juga okeh punya buat suasana indoor . sekian dulu di postingan ini
sealnjutnya kita kupak lagi spot-spot yang mudah dijangkau dan menarik buat di kunjungi
Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Jasa paket dokumentasi, Photo, Video, Pre-wedding, Wedding, Album, Event, Gathering, di Bogor, Jakarta, Puncak, Bandung, Indonesia

Reuni Akbar M.A Insan Taqwa Bogor

jasa dokumentasi, paket foto, paket video, paket wedding, jasa, ulang tahun, pernikahan, buku tahunan, di Bogor, Puncak, Sentul, Bandung, Jakarta, Indonesia
paket jasa buku tahunan di Bogor
momen ini didedikasikan khusus untuk Pahlawan tanpa tanda jasa yang giat mereka mengajarkan serta membuat pandai dengan pembekalan ilmu pengetauan mereka ajarkan selama masa sekolah, jelas faisal salah satu panitia yang juga kinerjanya berorintesi pada kesuksesan acara reuni tersebut.  secara umum ini adalah ajang silaturhami keluarga besar M.A INSAN TAQWA BOGOR.
rangkain acara tersebut dikemas selayaknya acara reuini pada umumnya, namun suasana hangat saat pihak sekolah dan yayasan mengucapakn banyak terimakasih kepada panitia penyelenggara, meraka sangat bangga telah menjadi pengajar untuk anak-anak merak sekalian walaupun sekarang sudah berganti status dar pelajar, ada yang baru menjadi mahasiswa, karyawan swasta, ataupun sudah beberapa diantaranya ada juga mendai orang besar dan sukses.

BACA JUGA POSTING MENARIK LAINNYA :

LABEL :